سلام
اين نظر مال شما نبود. مال يه وبلاگ ديگه بود. خط تو خط شد!
در مورد حرفاتون در مورد مسجد موافقم. خيلي هامون توفيق حضورمون در مساجد نهايتا شب هاي قدره فقط البته متاسفانه
"مهربوني خدا که ته نداره..."
موفق باشيد يا علي و التماس دعا
سلام.
هر چه از دوست رسد نيکوست.ايشالله خيره
ولي جدي جدي رفتا ماه رمضون
اي هاي
يا علي و التماس دعا
سلامبله. کافي نيست. اما اين جايي که مثال زدم از سال 68 داره همين مدل فعاليت مي کنه. الگوي خوبيه براي جاهاي ديگه. چند سالي هم هست که بعضي مساجد توي تهران دارن ازش الگو مي گيرن. البته خيلي بايد کار انجام بشه.
امام خميني فرمودند: مساجد سنگر هستند. سنگر ها را خالي نکنيد
واقعا مسجد اگه خالي شد يعني شکست حتمي هست
يا علي
مطلب خيلي جالبي بود
دستشون و دستتون درد نکنه
مطلب خوبي بود. بيشتر جاي تامل داره. ما داريم همين کار رو مي کنيم. يعني محور قرار دادن مسجد. مسجد جامع صفا خيابان نظام آباد تهران.
اين مسجد هم حوزه ي علميه است. هم فعاليت هاي علمي مي کنه. هم تفريحي و ورزشي. دبيرستان و راهنمايي پسرونه و دخترونه داره. دبستان و مهد هم در حال تاسيسه. به صورت شبانه روزي بازه.
در حال حاضر هم حدود 400 نفر به صورت فعال و 2000 نفر به صورت مناسبتي در برنامه هاي مسجد شرکت مي کنند.
گروه سني فعالين از سال سوم راهنمايي به بالاست. اکثر اين جمعيت افراد زير 30 سال هستند.
اکثريت اين افراد هم دانشجو هستند و هم دروس حوزوي رو پشت سر مي خونند. ضمن اينکه همونطور که گفتم در فعاليت هاي سياسي و فرهنگي و ورزشي هم شرکت دارند و حتي براي دانشگاه هاي کشور هم برنامه دارند.
براي جذب جوانان هم راه هاي مختلفي هست. مهمترينش حضور فعالين مجموعه در مدارس راهنمايي سطح شهر به عنوان معلم و مربي تربيتيه که موجب جذب بچه ها به اين مجموعه ميشه.
همه ي برنامه هاي اين مجموعه هم در مسجد برگزار ميشه. مثلا همين چيزي که فرموديد. مراسم عقد بچه هاي مسجد هم در مسجد برگزار ميشه. البته از اونجايي که پيامبر فرمودند عروسي بايد سر و صدا داشته باشه، جشن عروسي هم به صورت جداگانه برگزار ميشه. اما ضوابط و شرايط خاص خودش رو داره که موجب رعايت شئون اسلامي ميشه
التماس دعا